Najbolji štednjaci na tržištu

U poduzeću Furlan nudimo širok izbor različitih štednjaka – na kruta goriva i kombinirane, sa ili bez pećnice, sa tornjem ili sa kaljevom pećnicom, a na raspolaganju su i takvi sa ugrađenim pločama za kuhanje.

Štednjaci na kruto gorivo

U našoj ponudi nudimo puno različitih modela klasičnih štednjaka na kruta goriva – na drvo ili uglje – izbor ovisi o vašim željama i potrebama. Iako je ponuda podijeljena na različite modele, u proizvodnji potpuno se prilagodimo vama i prostoru u kojem želite postaviti štednjak, tako da možete birati između nekoliko različitih širina, duljina i dubina štednjaka. Ako ste obožavatelj jela, pripremljenih na ploći, dovoljan vam je štednjak, a ako želite pripremiti jela u pećnici, poduzeće Furlan može izraditi i to (isto tako na kruto gorivo).

Kombinirani štednjaci – plin, indukcija, staklokeramični …

Pri kupnji štednjaka iz naše ponude naravno niste ograničeni isključivo na one koji za svoj rad zahtijevaju isključivo kruto gorivo. Isto tako nudimo obilje kombiniranih štednjaka s različitim izvorima energije. Možete odabrati kombinaciju štednjaka na kruto gorivo, plinski štednjak, staklokeramički štednjak, električni štednjak i indukcijski štednjak. Kao i kod štednjaka na kruto gorivo, možete odabrati model sa ili bez pećnice, a isto tako kombinirani štednjaki također su dostupni u kutnom dizajnu, a ovisno o želji, možete odabrati poziciju pećnice – s lijeve ili desne strane.

Štednjaci sa dodanom funkcijom centralnog grijanja

Želite li da bi vaš štednjak omogučavao što više različitih funkcija? Kupnjom Furlanovog štednjaka, ne samo da ćete moći pripremiti ukusne obroke, nego isto tako možete generirati dovoljno topline za zagrijavanje svoga doma, ukoliko odlučite za nekoliko modificirani štednjak. U štednjacima na kruto gorivo, kao i u kombiniranim štednjacima, može se instalirati centralni kotao za grijanje, koji se zatim možete priključiti na radijatore u stanu ili na spremnik tople vode. U našoj ponudi imamo kotlove za centralno grijanje dvije različite nazivne snage – 17 kW i 25 kW. Odabir snage ovisi o tome želite li zagrijati manji ili veći prostor pomoću štednjaka – za manji prostor, naravno, odlučit ćete za kotao s nižom nazivnom snagom i obratno za maksimalnu energetsku učinkovitost.

Štednjak sa tornjem – kombinirani, dijagonalni

U našem poduzeću nudimo i različite štednjake s tornjem – kod ovakvih štednjaka je instalirana dodatna pećnica koja je podignuta iznad razine ploče za kuhanje. Tu isto tako možete birati između nekoliko vrsta štednjaka – točnije, između tri. Prvi je štednjak sa tornjem i sa pećnicom na kruto gorivo koji je dizajniran tako da su pećnica i štednjak postavljeni jedan pored drugoga, s time da je  pećnica dignuta iznad razine ploče za kuhanje i na taj način paralelna sa štednjakom ili okrenuta pod kutem.  Druga vrsta štednjaka je kutni dijagonalni štednjak sa tornjem gdje je pećnica točno iznad štednjaka i možete oba postaviti u kut, a treća vrsta je kutni štednjak kombiniran sa tornjem i sa pećnicom, gdje je pećnica dignuta u kutu i s jedne strani ima jednu vrstu, a s druge drugu vrstu štednjaka te naravno kutni diagonalni kombinirani štednjak sa tornjem, gdje je pećnica u kutu iznad štednjaka, a na jednoj strani još je jedan štednjak i pećnica.

Štednjak sa kaljevom peći

Ako želite imati samo jedno ognjište i odjednom koristiti štednjak i pećnicu te tako postignuti  najbolju moguću energetsku učinkovitost, za vas je najbolji štednjak s kaljevom peći. Kod ovakve vrste štednjaka možete napraviti vatru samo u štednjaku, a kaljeva peć će se grijati putem dimnog kanala iz štednjaka.

Ugradne ploče za kuhanje na kruta goriva, plin, staklokeramične …

Ako nemate prostor ili sredstva za kupnju potpuno novog štednjaka, u našem poduzeću možemo vam ponuditi svoj vlastiti brand ugradnih ploča – FURLAN. Ovdje, također, niste ograničeni na samo jedan izvor energije – možete odabrati ploču na plin, keramičku ploču, indukcijsku ili kombiniranu ploču. Nudimo i ploče na kruta goriva različitih dimenzija, s kružnim otvorom za dodavanje goriva.

U poduzeću Furlan želimo kupcima ponuditi potpunu uslugu – ne samo da izradimo štednjak prema vašim željama, nego ćemo vam prije toga i savjetovati u vezi najboljeg štednjaka za vas, montirati štednjak i prema potrebi obaviti servisiranje. Ovaj sveobuhvatan raspon usluga, naravno, uz kvalitetu proizvoda, čini poduzeće Furlan najbolji izbor za kupnju štednjaka i sličnih proizvoda.

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *